Husk meg?
Registrer
Be om nytt passord
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Om du fortsetter å bruke nettsiden, antar vi at du er fornøyd med å motta alle informasjonskapslene.
x

Om PPM Robotics AS

Vår visjon: Mennesker og service-roboter i perfekt harmoni og samspill

Grunnleggerne, PhD Trygve Thomessen og MSc Per Kristian Sannæs, stiftet Productive Programming Methods AS i år 2000. Hensikten var å skape forretning gjennom å utnytte deres sterke FoU-kompetanse til å skape nye, høyfleksible industrirobotløsninger.

Siden da har PPM (firmanavnet ble forkortet i 2004) levert høyteknologiske industrirobot-systemer for småserieproduksjon til norsk og internasjonal industri.

I 2010 inngikk PPM et strategisk partnerskap med den japanske robotprodusenten NACHI-Fujikoshi og utvidet virksomheten til Asia, ved å levere, programvaremodulen, FlexGui, til NACHIs robotstyring.

Fra 2019 startet PPM en strategisk prosess for å komme inn på markedet for service-roboter i eldreomsorgen. Dette, for å møte etterspørselen etter ny teknologi som kunne bidra til å avhjelpe de kommende utfordringene rundt eldrebølgen og mangel på helsepersonell. Med PPMs sterke industrielle erfaring, kombinert med mangelen på profesjonelle service-roboter til dette behovet, hadde PPM et viktig konkurransefortrinn.

Dette ble ytterligere styrket da PPM ble aksjonær i den franske service-robotprodusenten, KOMPAÏ Robotics SAS, fra 2023. Sammen utvikler PPM og KOMPAÏ toppmoderne teknologi innen service-roboter med kunstige sosiale egenskaper; spesielt rettet mot anvendelse på moderne sykehjem og sykehus.

Gjennom vår 20-års erfaring innen både industri og FoU, kan vi tilby våre kunder funksjonelle, brukervennlige og pålitelige service-robotløsninger som installeres og sertifiseres ihht. moderne kvalitetsstandarder.

Professor PhD Trygve Thomessen
Daglig leder
Leder for FoU