Husk meg?
Registrer
Be om nytt passord
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Om du fortsetter å bruke nettsiden, antar vi at du er fornøyd med å motta alle informasjonskapslene.
x

Informasjonskapselpolicy for PPM Robotics AS

Dette er informasjonskapselpolicyen for PPM Robotics AS, tilgjengelig fra https://www.ppm.no

Hva er Informasjonskapsler

Som er vanlig praksis på nesten alle profesjonelle nettsteder, bruker dette nettstedet informasjonskapsler, som er små filer som lastes ned til datamaskinen din, for å forbedre opplevelsen din. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler inn, hvordan vi bruker den og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene lagres, men dette kan forringe eller "ødelegge" visse elementer av nettstedets funksjonalitet.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, se Wikipedia-artikkelen om HTTP-informasjonskapsler.

Hvordan Vi Bruker Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler av forskjellige grunner som er detaljert nedenfor. Dessverre er det i de fleste tilfeller ingen bransjestandardalternativer for å deaktivere informasjonskapsler uten å helt deaktivere funksjonaliteten og funksjonene de legger til på dette nettstedet. Det anbefales at du lar alle informasjonskapsler være på hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke, i tilfelle de brukes til å tilby en tjeneste du bruker.

Deaktivere Informasjonskapsler

Du kan forhindre innstillingen av informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din (se nettleserens Hjelp for hvordan du gjør dette). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til dette og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis resultere i også deaktivering av visse funksjoner og funksjoner på dette nettstedet. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapsler.

Informasjonskapslene Vi Setter

Informasjonskapsler relatert til innlogging

Vi bruker informasjonskapsler når du er logget inn slik at vi kan huske dette faktum. Dette forhindrer deg i å måtte logge inn hver eneste gang du besøker en ny side. Disse informasjonskapslene fjernes eller tømmes vanligvis når du logger ut for å sikre at du bare kan få tilgang til begrensede funksjoner og områder når du er logget inn.

Tredjeparts Informasjonskapsler

I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av pålitelige tredjeparter. Følgende avsnitt gir detaljer om hvilke tredjeparts informasjonskapsler du kan støte på gjennom dette nettstedet.

Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en av de mest utbredte og pålitelige analyse løsningene på nettet, for å hjelpe oss med å forstå hvordan du bruker nettstedet og måter som vi kan forbedre opplevelsen din på. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lenge du tilbringer på nettstedet og sidene du besøker, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold.

For mer informasjon om Google Analytics informasjonskapsler, se den offisielle Google Analytics-siden.

Mer Informasjon

Forhåpentligvis har det klargjort ting for deg, og som tidligere nevnt, hvis det er noe du ikke er sikker på om du trenger eller ikke, er det vanligvis tryggere å la informasjonskapsler være aktivert i tilfelle det samhandler med en av funksjonene du bruker på nettstedet vårt.

Men hvis du fortsatt ser etter mer informasjon, kan du kontakte oss gjennom en av våre foretrukne kontaktkanaler.