Husk meg?
Registrer
Be om nytt passord
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Om du fortsetter å bruke nettsiden, antar vi at du er fornøyd med å motta alle informasjonskapslene.
x

Ofte stilte spørsmål - FAQ

Hvor befinner vi oss?

PPM Robotics AS ligger i Trondheim, poplulært kalt "Norges kunnskaps- og innovasjonshovedstad ", takket være forskningsinstituttet SINTEF, og Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet, NTNU som har skapt mange, suksessfulle high-tech spin-off selskaper, som PPM.

Trondheim ble grunnlagt av vikingene i år 997, og er kjent for sin berømte katedral, Nidarosdomen. PPM ligger i moderne kontorer i Leirfossveien 27, omkring 10 minutter med buss fra Trondheim sentrum.

Hvordan kan man reise hit?

Med fly: Trondheim har en internasjonal flyplass med hyppige flyvninger til Oslo, København, Amsterdam, London osv., som ligger rundt 35 km fra PPM. Vi anbefaler Flytaxi som må bestilles minst fire timer før ankomst. Alternativt stopper bussen, Værnesekspressen, 10 minutters gange fra kontoret vårt.

Med tog: Vi anbefaler å gå av på enten Heimdal stasjon eller Trondheim sentralstasjon, og ta en taxi til kontoret vårt.

Med bil: Se kartet nedenfor.

Hvor kan man bo?

Hotell: Scandic Lerkendal ligger nærmest. Det er rundt 5 minutter med buss, eller 20 minutter å gå fra kontoret vårt. Vi er selvfølgelig tilgjengelige når som helst for assistanse, og henter deg gjerne på hotellet!

Hvordan kontakter man oss?

For å komme i kontakt med oss, velg "Kontakt oss" at www.ppm.no.